VI PÅ ADRIATISKA AB

NOGA UTVALT

Adriatiska Resor är specialiserade på sol- och badresor till Adriatiska havet. Vi väljer noggrant ut alla våra hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Med oss får du de bästa förutsättningarna för en lyckad resa.

 

KVALITET

Alla våra hotell är noggrant utvalda av våra egna agenturproducenter. Vi handplockar våra hotell och har för avsikt att ge våra resenärer en oförglömlig resa samt en vistelse med lyxiga och eller komfortabla boenden nära Joniska havets stränder eller närhet till lyckade konferensanläggningar. Med lång erfarenhet av resebranschen och med kunnig personal kan vi erbjuda dig både en prisvärd produkt av hög kvalitet och utmärkt service. Som oberoende researrangör som inte äger flygbolag eller hotellkedjor är vi fria att välja bland det bästa för våra kunder. Vi har höga ambitioner och strävar för att bli förbättrade och ständigt höja vår kvalitet för våra kunder!

 

TRYGGHET

Adriatiska Resor är en Svensk researrangör. Detta är vi stolta över men något som är ännu viktigare för oss är vår höga kundnöjdhet. Att vi har återkommande nöjda kunder är något som betyder mycket för oss och vad är ett bättre betyg än en återkommande kund? För våra kunders trygghet har vi vidtagit några viktiga åtgärder. När du köper en resa hos Adriatiska Resor täcks du också av Svensk och Europeisk reselag.

 

Oförutsedda krissituationer (Force Majeure) har och kommer att drabba resebranschen, askmoln efter vulkanutbrott är ett exempel men även flygledarstrejker och flygbolagskonkurser är situationer som en researrangör måste vara beredd att hantera. I dessa situationer kan du känna dig trygg hos Adriatiska Resor. Reser du med oss blir du inte utelämnad, vi är en etablerad researrangör som alltid sätter våra kunders trygghet i fokus!

 

PERSONLIGT

Adriatiska Resor är en svensk privatägd researrangör vilket numera är unikt. Det betyder att vi inte behöver anpassa oss efter utländska ägar- och vinstintressen utan vår enda lojalitet är den mot våra kunder. Vi finns nära våra kunder och är alltid direkt delaktiga i hela vår produktion. Vi kan den svenska marknaden. Detta ger oss möjlighet att skräddarsy de allra bästa resorna som resenärer efterfrågar och leverera det resenärer vill ha när de vill ha det. Det är grunden till vår framgång och tillväxt.

Företagsuppgifter

Ansvarig researrangör enligt resegarantilagen:

Organisationsnummer: 556926-4921
Momsnummer: SE556926492101
F-skatt finns

 

Adriatiska Resor AR Travelgroup of Sweden AB
GJUTJÄRNSGATAN 2
721 33 Västerås, Västmanlands län

Kontakt

Skype: adriatiska.resor

 

Mail: info@adriatiskaresor.se

bokning@adriatiskaresor.se

www.adriatiskaresor.se

 

Boka resa på telefon:

+46 (0) 739-579 904
+46 (0) 738-734 869

Öppettider:

Vardagar: 9:00-18:00, Lördagar: 10:00-14:00 Söndagar/ Helgdagar: STÄNGT