Adriatiska Resors seglingar i Kanarieöarna

brå bild

En berömd seglardestination på grund av både gynnsamma vindar som gör det möjligt att segla under hela året och sin orörda natur.Denna spanska skärgård, en seglares paradis är beläget i Atlanten utanför nordvästra kusten av Afrikas fastland. Segling runt Kanarieöarna kommer att bli en minnesvärd upplevelse, med möjligheter till utforskning av oförstörd skönhet och oändlig frihet som enbart segling kan ge.

The Caribbean

Kanarieöarna är en av världens vackraste blandningar av olika kulturer, historiska influenser, människor och oförklarliga naturskönheter. Orörda fenomen ligger runt varje hörn på alla åtta av dess öar, vilket skapar en charmig harmoni av natur och varm gästfrihet. Öarnas historia är lång och rik – den går hela vägen till det antika Grekland

Canary Islands

En berömd seglardestination på grund av både gynnsamma vindar som gör det möjligt att segla under hela året och sin orörda natur.

Bucht-bei-Mallorca-721x480

Ett tag trodde man även att Platons legendariska Atlantis var en av Kanarieöarna. Segling på Kanarieöarna tar dig närmare dessa historiska mysterier. Kanarieöarna har alltid varit ett stopp på transatlantiska sjöresor på grund av dess gynnsamma vindar – även den berömda Christopher Columbus stannade här under hans expedition till den nya världen.