Adriatiska Resors seglingar i Seychellerna

Seychellerna, en tropisk multietnisk övärld belägen i Indiska oceanen, är ett utmärkt val för segling.

1

seychelles

Seychellerna, en tropisk multietnisk övärld belägen i Indiska oceanen, är ett utmärkt val för segling. Seychellerna, en övärld bestående av mer än hundra öar, är en av de främsta seglardestinationer i världen.

Karibien

Beläget i Indiska oceanen, omkring 1500km öster om Afrikas fastland, upptäcktes Seychellerna först av arabiska sjömän och har sedan dess styrs av många olika nationer och kulturer. På grund av dess stormiga historia och många skilda influenser, är de kreolska Seychellerna idag en smältdegel av olika kulturer.

brå bild

Den nya generationens seglare kommer inte hit för att erövra de vackra öarna, men för att njuta av alla dess skönheter och förmåner. Och dessa är många – från kristallklart vatten, fantastiska stränder, till vänliga och sympatiska människor.

Segling runt Seychellerna är möjligt året runt och vår agentur kommer att erbjuda dig den bästa seglarupplevelsen i ditt liv. Orörda sandstränder, otroliga tropiska växter och djur samt färgstarka vattendjur är det som gör Seychellerna till en sådan ypperlig seglardestination.