Adriatiska Resors seglingar i Karibien

mailus

En region i det Karibiska havet, känd för sina underbara stränder och orörda vatten men även för sin turbulenta historia, främst markerad av en lång kolonial period.

Karibien är en region som ligger i Karibiska havet, vilket är synonymt med en exotisk seglarsemester Bestående av många grupper av öar, är denna seglardestinationen såväl berömt för sin biologiska mångfald som för sin spännande etniska rikedom.

Bucht-bei-Mallorca-721x480

Karibien är en region som ligger i Karibiska havet, vilket är synonymt med en exotisk seglarsemester. Bestående av många grupper av öar, är denna seglardestination såväl berömt för sin biologiska mångfald som för sin spännande etniska rikedom.

top_slika

På grund av områdets storlek och mångfald, varierar klimatet i Karibien något, men det kan i allmänhet benämnas tropiskt. Slutligen, oavsett var i Karibien du bestämmer dig för att segla, har du gjort ett smart beslut

Punta I flybridge (14)

Den Karibiska befolkningen är huvudsakligen av afrikanskt ursprung, men en stor del av dem har även europeiska, indianska eller asiatiska förfäder. Karibiens övärld är ett riktigt smältdegel. Segling runt Karibien är en givande upplevelse tack vare områdets fina klara vatten och gynnsamma vindar såväl som vackra sandstränder.