SC2015Elegance

Adriatiska Segling i Kroatien

Medelhavsparadis, är ett perfekt seglardestination tack vare det kristallklara havet och mer än tusen öar., kristallklart vatten och arkitekturarv som sträcker sig genom årtusenden, är en av de mest lockande seglardestinationerna i världen. Denna seglarretreat erbjuder en avkoppling i småbyar på avlägsna öar till känslan av puls i moderna hamnstäder.

Den rika historia som präglar Dalmatien, södra regionen i Kroatien, har resulterat i att tre av dess städer finns med på Unescos världsarvslista – ett 3000 år gammalt Zadar, Split med dess 1700 år gamla Diocletianus palats och landets pärla Dubrovnik. Tre så pass viktiga historiska platser hittas inte så nära varandra någon annanstans i världen

Kroatien

05-brac

Kroatien, ett Medelhavsland välsignats med tusen öar, kristallklart vatten och arkitekturarv som sträcker sig genom årtusenden, är en av de mest lockande seglardestinationerna i världen. Denna seglarretreat erbjuder en otrolig mängd valmöjligheter för seglare – från avkoppling i småbyar på avlägsna öar till känslan av puls i moderna hamnstäder.

dubrovnik_013
1669981_435092166594306_477392799_o

Den rika historia som präglar Dalmatien, södra regionen i Kroatien, har resulterat i att tre av dess städer finns med på Unescos världsarvslista – ett 3000 år gammalt Zadar, Split med dess 1700 år gamla Diocletianus palats och landets pärla Dubrovnik. Tre så pass viktiga historiska platser hittas inte så nära varandra någon annanstans i världen.