Adriatiska Resors seglingar i Turkiet

Turkiet är en av de mest storslagna och intressanta länderna i världen – dess kulturarv i kombination med det förtrollande Medelhavets skönhet och dess vatten. Mycket bra orsak för att besluta om att komma och segla utmed kusten. Omgivet av fyra hav, är detta det exceptionella landet allt en sjöman har önskemål om.

Med en semester och hyra en charter någonstans längs turkiska kusten är nog bland de smartaste beslut som du någonsin har gjort – denna oas i naturskön miljö som sällan ses någon annanstans i Medelhavet. Turkiet är hem för mer än sju tusen kilometer kust, vilket gör det bland den mest önskvärda trafikerade destinationen i världen.

Lär känna en av de mest attraktiva segling destinationer – ett land på gränslinjen mellan öst och väst.

boat_sea.ashx

Turkiet är en av de mest storslagna och intressanta länderna i världen – dess kulturarv i kombination med förtrollande Medelhavet skönhet av dess vatten resasons bra för att besluta om att komma och segla utmed kusten. Surrouded av fyra hav, detta exceptionella landet allt en sjöman önskemål om.

shutterstock_173916836
My-Croatian-experience

Med en semester och hyra en charter någonstans längs turkiska kusten är nog bland de smartaste beslut som du någonsin har gjort – denna oas i natursköna sällan ses någon annanstans i Medelhavet. Turkiet är hem för mer än sju tusen kilometer kust, vilket gör det bland det mest önskvärda trafikerar destinationer i världen.